bg/ en/ de/ fr/ it/

Актуално

кибер сигурност
Компаниите ще се борят все повече с нарастващите кибер заплахи от собствените си служители
Май 13, 2020
Компаниите ще се борят все повече с нарастващите кибер заплахи от собствените си служители. Тъй като киберпрестъпниците и хакерите усилват атаките си срещу бизнеса на фона на бизнес прекъсванията поради пандемията от коронавирус - COVID 19, компаниите също са изправени пред друга също толкова сериозна заплаха за сигурността: собствените им служители.
Детайли
Кибер сигурност
Кибер сигурност: Пробив в системата на Facebook за реклами
Май 12, 2020
Пробивът в сигурността идва в момент, когато на фона от пандемията заради COVID 19, Facebook намали екипа за киберсигурност, като заложи на инвестираните системи за автоматизация. Те обаче не бяха тествани в пълният им капацитет досега и резултатът е налице.
Детайли
видео наблюдение
Глобалният пазар за киберсигурност и видео наблюдение се очаква да нарасне с 6,2% годишно до 2023
Май 11, 2020
Глобалният пазар на продукти и услуги в сферата на киберсигурността се очаква да нарасне с по-бавен среден темп от прогнозираното в началото на тази година и да бъде около 6,2% годишно до 2023 г. , поради икономическите последици от пандемията на коронавирус през 2020 г.
Детайли
кибер сигурност
Превантивни мерки и оперативни решения в сферата на кибер сигурността, на фона на COVID19
Апр. 30, 2020
Едни от мерките включват внедряване на Threat Intelligence системи, IDS (Intrusion Detection Systems), IPS (Intrusion Prevention Systems), DLP (Data Leak Prevention), Password Мanagement, Firewalls, Business Continuity решения, Disaster Recovery системи и процедури.
Детайли
COVID 19 - stres test
Коронавирус COVID 19 - Многопластов стрес тест за икономики и правителства
Март 10, 2020
Според анализ на бившият кадрови офицер от ЦРУ и ВМС на САЩ Робърт Стийл, понастоящем автор в специализирано издание за международна сигурност и разузнаване, който е свързан с т.н. Дълбока държава в САЩ, споделя личното си мнение за "Троен удар срещу Китай":
Детайли